Aleris-Hamlet – erfarne specialister i brystforstørrelse, brystreduktion og brystløft

08 august 2017
admin
Aleris-Hamlet – erfarne specialister i brystforstørrelse, brystreduktion og brystløft

Kvinder kan af mange forskellige årsager ønske sig, at deres bryster får et anderledes udseende. Det kan være, at de gerne vil have større bryster, fordi de mener, at det kan medvirke positivt til deres selvbillede, og så er det muligt at få indsat brystimplantater eller få sprøjtet sit eget fedt ind i brysterne, så de bliver større. Kvinder, som har store bryster fra naturens side, kan ønske sig en brystreduktion, fordi brysterne er for tunge og giver rygproblemer, eller fordi det kan være svært at finde tøj, som passer til en stor barm, og så kan det være en løsning at få en brystreduktion, så brysterne passer mere proportionalt til kroppen. Kvinder, der har været gravide eller ammet, kan opleve, at deres bryster mister den tidligere spændstighed, og kvinder som har været på slankekur og tabt sig meget, kan ligeledes opleve, at brysterne begynder at hænge mere end ønskværdigt er. Disse kvinder har mulighed for at få et brystløst, så brysterne kommer til at sidde flottere.   

Mere end 20 års erfaring med brystoperationer

Kvinder, der vælger at få foretaget en brystoperation, bør for deres egen skyld vælge en erfaren specialist inden for området. Nordens største aktør inden for plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger er Aleris-Hamlet, som har været i branchen i over 20 år, og som har virkelig dygtige plastikkirurger ansat til at udføre mange forskellige slags brystoperationer. Aleris-Hamlet tilbyder bl.a. brystforstørrelse, brystreduktion, brystløft, reduktion af brystvorter, brystrekonstruktion efter brystkræft, korrigering af indadvendte brystvorter samt korrigering af mandebryster (gynækomasti). 

Brystimplantater af høj kvalitet eller brystforstørrelse med eget fedt

Kvinder, som er interesserede i brystforstørrende operationer kan hos Aleris-Hamlet vælge mellem at få indsat Mentor brystimplantater af højeste kvalitet, eller de kan få sprøjtet deres eget fedt ind i brysterne fra en fedtsugning et andet sted på kroppen. Uanset hvilken type brystoperation der er tale om, så får alle kvinderne tilbudt et skræddersyet behandlingsforløb i trygge rammer og med samme plastikkirurg fra start til slut. Aleris-Hamlet er landsdækkende med klinikker i Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Herning, Ringsted og København, så det er muligt at få en brystoperation, uanset hvor i landet man bor.  

Flere Nyheder