Alkoholbehandling på professionel misbrugscenter

01 april 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Alkohol er et af de mest afhængigheds skabende stoffer der findes. Mange tusind danskere geråder sig hvert år ud i et afhængigheds betinget misbrug af alkohol, og hundrede tusindvis af borgere i Danmark lever med et forbrug af alkohol som er problematisk – i de værste tilfælde livsfarligt.

Alkoholisme er en af de største trusler for den generelle danske folkesundhed, og roden til deciderede tragedier for mange familier rundt omkring i landet. Selv om alkohol lægger hele hjem i ruiner er alkohol stadig et af de stoffer som er nemmest at skaffe. Du kan købe alkohol døgnet rundt i supermarkeder, på tankstationer og i kiosker.

Samtidig er alkohol så indgroet en del af vor hjemlige fest kultur at det er svært at forestille sig en social sammenkomst uden at der er øl eller vin involveret. Og man vil altid blive set en smule skævt til hvis man takker nej til et glas.

alkoholbehandling

Alkoholmisbrug – nemt at komme ud i, svært at komme ud af

Det er de færreste mennesker som med vilje udvikler et afhængigheds betinget misbrug. For de fleste kommer det langsomt, men sikkert, snigende ind i hverdagen. Du bør derfor altid holde øje med omfanget af dit forbrug samt dine vaner omkring alkohol.

Oplever du at du ikke er i stand til at komme ud af sengen uden en lille skarp, og at du ikke kan klare dig igennem dagen uden en opstrammer i ny og næ, er det et tegn på at du er ved at udvikle et alkoholmisbrug. Og så bør du hurtigst muligt alliere dig med et professionelt misbrugscenter med henblik på afvænning.

Behandlingscenter Stien – dit misbrugscenter til afvænning

Hos det danske misbrugscenter Behandlingscenter Stien kan du få hjælp til behandling af alkoholmisbrug med Minnesota kuren. Du kan læse mere, og kontakte Behandlingscenter Stien direkte via hjemmesiden behandlingscenter-stien.dk.

Flere Nyheder