Det skal du pakke til skiferien

07 september 2017
Emilie Jacobsen
Det skal du pakke til skiferien

Hvis du skal på skiferie i løbet af vinteren, er du måske allerede begyndt at overveje, hvad du skal have med af tøj og andet udstyr. Det er også en god ide at tænke over det i god tid. På den måde kan du nå at købe det inden, så du ikke skal ud at købe det i sidste øjeblik. Vi har lavet en lille guide til dig her over nogle af de ting, som det er en god ide for dig at huske. 

1. Et tørklæde

Når du skal ud at stå på ski, er det altid en god ide for dig, at du har et lækkert og varmt tørklæde med, så du kan holde din hals varm. Selvom du har varmt tøj på, kan det være besværligt at finde noget, der kan passe til din hals. Det er en god ide at købe et tørklæde med uld. Du kan for eksempel finde et på https://www.pashminawear.dk/25-toerklaeder 

2. Gode vanter

Gode vanter er også et must, når du skal på skiferie. Du skal kunne holde fast på skistavene med vanterne. Derudover er det vigtigt, at de er vandtætte, så de ikke bliver gennemblødte, hvis du vælter i sneen. Det kan være en god ide, at du køber nogle særlige skivanter til turen. 

3. Solbriller

Du kan nemt komme til at glemme brillerne, men det er faktisk en god ide, at du tager solbriller med på skiferien. Når solen skinner i den kridhvide sne, kan det nærmest komme til at skære dig i øjnene. Det kan være meget ubehageligt, og det er derfor en god ide at tage solbriller med, hvis du ikke har et par skibriller. 

4. Vinterstøvler

Selvom du kommer til at bruge det meste af din tid i skistøvler, er det en god ide, at du også tager et par almindelige vinterstøvler med. 

Flere Nyheder