Drømmer du om flotte gulve?

gulvafslibning jun 05, 2020 No Comments

Der findes ikke noget bedre end at træde ind i et rum med flotte gulve. Det giver hele rummet et bedre udtryk og gør det yderst indbydende. Gamle og slidte gulve gør ikke noget godt for noget rum. Det er noget af det første, man lægger mærke til. Men faktisk er der en hurtig, nem og ikke alt for dyr løsning på problemet. Den kaldes for en gulvafslibning!

Kan jeg selv slibe mine gulve?

Du kan sagtens selv slibe dine gulve. Dog er det et stort projekt at gå i gang med. Det kræver også det helt rette udstyr. Lige såvel som en del ekspertise om faget. Det er de færreste, der bare lige kaster sig ud i at slibe gulve uden nogen form for erfaring. 

Hvordan sliber man gulve?

Først starter man med en grovslibning af gulvet. Det gør man for at fjerne rester af gammel olie eller andet materiale, som gulvet er blevet behandlet med. Derefter skal gulvet finslibes. Det er med til at give gulvet et flot udseende og en ensartet overflade. Til sidst bør gulvet behandles med f.eks. olie, lud eller lak. Det er med til at lukke overfladen og bevare et flot gulv i mange år. 

Hvor finder jeg professionelle folk til gulvafslibning?

Leder du efter et professionelt firma, som kan behandle dine gulve med kompetente hænder og professionelt udstyr? Så skal du se nærmere på firmaet Gulvkanonen. Firmaet har slebet, afhøvlet og behandlet utrolig mange gulve i Jylland, på Fyn og på Sjælland. De er derfor yderst erfarne, når det kommer til at få gulve til at fremstå som nye igen. 

Vil du undgå at lægge et nyt og dyrt gulv din bolig? Så kan du læse mere om gulvafslibning på Gulvkanonens hjemmeside. Her kan du også kontakte Gulvkanonen, hvis du vil have den til at se på dine gulve.

Anne-Mette Hansen