Emaljering af badekar – hurtigt og billigt

05 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Overvejer du at skrotte dit gamle, slidte badekar – måske til fordel for en bruseniche? Så bør du tænke dig om en ekstra gang. Et badekar kan nemlig udgøre et stort aktiv for din bolig i forbindelse med et fremtidigt salg.

Mange bolig købere går målrettet efter et hus eller en lejlighed med badekar i eget badeværelse. Derfor kan det i mange tilfælde bedst betale sig at få badekarret sat flot i stand. Og til det formål bør du finde en dygtig badekarsmaler som kan foretage emaljering af badekar.

Hvordan foregår emaljering af badekar?

Når en badekarsmaler foretager emaljering af badekar foregår det ved en metode som minder meget om den der anvendes i forbindelse med en autolakering.

Lige som du aldrig ville sætte andre end en faguddannet autolakerer til at lakere din bil bør du også lade en erfaren badekarsmaler forestå emaljering af badekar. På den måde er du sikret det flotteste og mest holdbare slut resultat i form af et badekar med en robust emalje som kan holde i mange år.

Selve processen indledes med en oprensning af badekarrets inderside. Overfladen slibes helt glat og fri for urenheder. Så kan emaljen nemlig binde optimalt.

De forskellige emalje komponenter påføres lag for lang ad cirka fire omgange indtil badekarrets inderside er glat og skinnende. Emaljen skal have lov at hærde i cirka fireogtyve timer. Og her efter kan du atter tage dit flotte badekar i brug.

Hvor kan jeg finde en badekarsmaler i København?

Er du bosiddende i det københavnske kan du med fordel vælge Emaljespecialisten som din badekarsmaler. Emaljespecialisten har igennem årene hjulpet mange beboere i København og på Frederiksberg med at få deres gamle badekar til at skinne på ny.

Hos Emaljespecialisten kan du altid få den bedste pris på renovering af badekar – klik ind på Emaljespecialisten og læs mere.

Flere Nyheder