Få nemt din lampe til at passe til din indretning med en sprøjtemaling

03 september 2021
Emilie Jacobsen

Har du en lampe, som du er glad for, men hvor den bare ikke passer i farven til din indretning, kan du heldigvis nemt og hurtigt gøre noget ved det. Med en gang sprøjtemaling kan du give lampen et nyt liv. Dermed kan den komme til at passe til din nye indretning. 

For at få det bedst mulige resultat bør du få et professionelt firma til at stå for sprøjtemalingen. Det kan nemlig være svært at gøre selv, så du får fordelt farven jævnt over lampen. Et firma, der er værd for dig at overveje, er Dibbern Design. De har stor erfaring med sprøjtemaling af en række forskellige former for genstande. Udover lamper er det for eksempel cykler, motorcykler, køkkener, døre og møbler som reoler, stole og borde. 

Giv PH-lampen et nyt liv 

En af de former for lamper, som Dibbern Design gennem mange år har lakeret, er PH-lampen. Den er en klassiker, der hænger i rigtig mange danske hjem. Men i takt med at vores indretning har ændret sig, er lampens farver måske ikke helt dem, vi kunne ønske os. Derfor kan det være rart at have mulighed for at ændre farven. 

Det kan selvfølgelig også være, at du har fundet en PH-lampe på et loppemarked eller har arvet den. I det tilfælde er der måske kommet en ridse i den, eller den har hængt i et rygerhjem, så den er blevet misfarvet af nikotin. I det tilfælde er det selvfølgelig ekstra rart, at du har mulighed for at ændre udseendet på den. 

Nu lyder det som, at Dibbern Design primært beskæftiger sig med PH-lamper, men det er langt fra tilfældet. Hvis du har en anden type lampe, vil de også meget gerne hjælpe dig med at lakere den. Dermed kan du altså give alle lamper nyt liv – uanset om det er en designerlampe eller ej. 

Flere Nyheder