Få styr på forretning og fremdrift med Business intelligence kurser

business intelligence kurser feb 07, 2019 No Comments

Hvis din virksomhed vil frem i verden, kan det godt betale sig at have en data baseret tilgang til, hvorledes forretningen bør udvikle sig over de næste mange år. Og til det formål kan du med fordel benytte dig af Business Intelligence.

Hvad er Business Intelligence?

Business Intelligence (ofte forkortet til BI) er en samlet betegnelse for de strategier, teknologier og arbejds metoder, som benyttes af virksomheder til analyse og bearbejdning af forretnings relevante data. Med Business Intelligence værktøjer bibringes forskellige synspunkter på de forretningsmæssige aktiviteter – disse være sig såvel historiske, aktuelle, prædiktive eller komparative.

Digitale Business Intelligence teknologier omfatter redskaber så som rapporterings applikationer, værktøjer til online analytisk processering, data og proces mining, business performance styring, benchmarking, text mining, forecast og analyse, samt normative analyser. Med disse teknologier kan du håndtere store mængder såvel strukturerede som ikke strukturerede data, og dermed underbygge udvikling af forretningsstrategier samt identificere nye muligheder for disse. Formålet er en lettere tilgang til fortolkning af store data sæt, og skabe en databaseret indsigt, som kan føre til konkurrencedygtige markedsfordele.

Kurser i Business Intelligence hos 4D

Større såvel som mindre virksomheder bruger Business Intelligence til at understøtte forretningens beslutninger om drift eller udvikling. Hvis du i din virksomhed inkorporerer Business Intelligence i forretningsplanen, bør dine medarbejdere være top tunet til at anvende de redskaber, I har valgt til håndtering og bearbejdning af data.

Den danske kursusudbyder 4D tilbyder professionelle Business Intelligence kurser til virksomheder, i hvilke der arbejds med analyse og rapportering. Der tilbydes også særskilte kurser til medarbejdere, som skal kunne implementere, udvikle og vedligeholde ETL løsninger og datamodeller i en Enterprise Business Intelligence løsning, eller skal lære om de grundlæggende funktioner i Microsoft Power BI.

Du kan se og læse mere om de mange forskellige Business Intelligence kurser hos 4D på hjemmesiden 4d.dk – og booke et kursus til dine medarbejdere allerede i dag.

Astrid Pedersen