Find den bedste massør i København

massør københavn okt 31, 2019 No Comments

De fleste mennesker nyder en god massage, som kan få os til at slappe af og løsne op for spændinger i musklerne. De af os, som hver eneste dag tilbringer mange timer ved en arbejdsstation, bøjet over et tastatur, kan nikke genkendende til spændings hovedpiner, nakkesmerter, stive led og ømhed over lænden.

På sigt kan disse irritations momenter udmønte sig i smertefulde lidelser så som diskusprolaps, slidgigt eller indeklemt iskias nerve. Og faktisk er der meget, der peger på, at mange livsstils sygdomme så som kredsløbs problemer, irriteret tyktarm og dårligt blodomløb også har rod i en uhensigtsmæssig arbejdsstilling.

Få styr på kroppen med massage

Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at bevæge dig i løbet af arbejdsdagen – og helst også træner kroppen godt igennem mindst et par gange om ugen. Dette kan for eksempel ske i et trænings center eller via sportslige aktiviteter. Men skal du have det fulde udbytte af denne træning, er det vigtigt at supplere med en form for krops behandling.

En dygtig massør vil kunne hjælpe dig til at opnå resultater, du muligvis ikke ville kunne nå på egen hånd. Samtidig kan en effektiv massage styrke blod cirkulationen i musklerne, samtidig med at kroppens egen produktion af stress sænkende hormoner og stoffer så som endorfiner, serotonin og dopamin stimuleres. Det er det, der giver det øgede velvære – og modtager du med jævne mellemrum en god massage, kan du således opnå et øget energi niveau i hverdagen.

Hvor får jeg den bedste massage i København?

Du bør altid vælge en uddannet massør med en vis erfaring inden for diverse discipliner. Han eller hun vil have de bedste forudsætninger for at sammensætte et optimalt massage program til dig. Du kan med fordel kontakte Kaatsu massage og få råd om massage hos en af de dygtige massører – læs mere på kaatsumassage.dk

Astrid Pedersen