Find dit forbrugs lån online

lån jan 19, 2020 No Comments

Når du søger efter en bank eller et penge institut, som kan tilbyde dig at låne penge online, er det vigtigt, at du går efter en udbyder som er godkendt af Finanstilsynet. En sådan godkendelse og autorisation til at drive låne forretning betyder nemlig, at banken eller penge instituttet skal opfylde en række strenge krav og leve op til visse standarder samt følge de af tilsynet udstukne retnings linjer for etisk agens.

I praktisk betyder det for dig, at du får 100% transparens i forhold til optagelse af lånet – og at du fra begyndelsen får et totalt overblik over de omkostninger, som er forbundet dermed. Grunden til, at reglerne er som de er, er, at myndighederne ikke ønsker at en låntager skal havne i økonomisk ruin på grund af uforudsete gebyrer eller ågerrenter, som han eller hun muligvis ikke var opmærksom på.

Hvor kan jeg finde et online forbrugslån til en lav rente?

Hos Ikano Bank, som tilbyder online lån med lave renter, kan du for eksempel ved hjælp af en smart låneberegner hurtigt og nemt sammensætte dit lån, således at det passer til dig – og samtidig se, hvor meget dit lån kommer til at koste. Du kan selv bestemme låne beløbet samt størrelsen på – og frekvensen af – dine afdrag.

Du vil kunne se hovedstolens størrelse som en funktion af disse faktorer, og selv bestemme, hvor ofte du ønsker at afdrage. Her skal du være opmærksom på vigtigheden af at tilpasse afdragene, så de i størrelse og hyppighed passer til dit budget. Det er nemlig først når du undlader at betale af på dit lån, at det for alvor går hen og bliver dyrt.

Hos Ikano Banks hjemmeside kan du også hente et budget skema, hvis du da ikke allerede har et fast opstillet budget. På den måde kan du nemt passe afdragene på dit lån ind i din økonomi. Læs mere på https://ikanobank.dk/laan/ 

Astrid Pedersen