Find pris på luft til vand-varmepumpe, og beregn din besparelse online

luft til vand varmepumpe pris okt 08, 2020 No Comments

Er du på udkig efter en mere klima venlig opvarmnings metode til dit hus? Så kan du med stor fordel vælge en luft til vand varmepumpe – eventuelt på abonnement.

Hvorfor skal jeg købe min luft til vand varmepumpe på abonnement?

En abonnements ordning gennem Nærvarme Danmark er en rigtig god idé for dig som ønsker at skifte til en varmepumpe men ikke ønsker at erlægge et stort engangs beløb i forbindelse med anskaffelse.

Selv om en luft til vand varmepumpe på sigt tjener sig selv ind mange gange, og selv om du kan opnå offentligt energi tilskud til din varmepumpe, er der stadig visse omkostninger ved at købe og montere en sådan. Og det er ikke alle som er i stand til – eller ønsker – at lægge sådan et beløb ud på én gang.

Du kan i stedet med fordel vælge at lease din varmepumpe gennem Nærvarme Danmark . Nærvarme Danmark tilbyder nemlig en smart abonnements ordning for luft til vand varmepumpe.

Når du vælger at lease din varmepumpe gennem Nærvarme Danmark får du alle fordelene ved en smart varmepumpe – for et forholdsvis lavt engangs beløb, og en overkommelig månedlig ydelse. Du vil med en luft til vand varmepumpe på abonnement ikke skulle bekymre dig om hverken montering eller installation af din varmepumpe, lige som du selvfølgelig får en fordelagtig service ordning med i købet. Du kan se frem til mere miljø og klima venlig varme – og en langt højere grad af effektivitet og drift sikkerhed end du ville få med dit gamle udtjente fyr.

Hvis du ønsker at få et retvisende billede af hvad du reelt sparer ved at skifte til en luft til vand varmepumpe kan du via beregneren på Nærvarme Danmark ‘ hjemmeside se din besparelse i kroner og øre. Find den bedste pris på luft til vand varmepumpe på naervarme.dk

Astrid Pedersen