Hvor længe kan noget være på mode?

13 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er lidt svært at sige, hvor længe noget kan være på mode, for det afhænger også af, hvor hurtigt man kan udskifte det.

Det velkendte aspekt med moden er jo gerne, at man ser på sådan noget med tøj, og det kan man relativt hurtigt udskifte, hvorfor man ser nye ting komme til hver sæson, hvorfor man skal hen at udskifte garderoben, så man altid er med på moden, hvis den slags siger en noget.

Men andre ting tager tid at få ind i hjemmet og blive integreret, og det kan for eksempel være elektronik, og før det stopper med at være på mode, så skal der komme noget andet til, og det kan være at samme brand eller noget andet.

Hvis den slags skal være ordentligt, så skal man få feedback fra det, man allerede har lavet, og så skal man designe og bruge tid på at lave det næste.

Mode

Moden vil bestå – og komme igen

Så kan man også se på sådan noget med at tage på ferie et bestemt sted, hvor det bliver moderne at tage et specifikt sted hen.

Og før man når at få udtømt det område for oplevelser, og alle danskere med videre har været det samme sted, så kan der godt gå år.

Det kan også være sådan noget med smykker, hvor man har sådan noget som smykker fra Mads Z, der kan være in i en periode, og så er det måske ikke senere, men kommer igen på et tidspunkt.

Hvis man så er den praktiske type, så beholder man den slags smykker, og det burde man især gøre, hvis man rent faktisk kan lide dem, og man ikke bare har købt dem for at være moderne.

Ellers så kan man give dem videre, så der er andre, der får en god oplevelse med de smykker.

Flere Nyheder