Kan man efterhånden genkende den emballage?

18 juli 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

I denne artikel tager vi udgangspunkt i den slags emballage, som man pakker ting ind med og sender ud i verden enten kort eller langt.

Vi har nok prøvet at modtage en pakke, der er kommet langvejs fra, hvor den har været gennem mange lande på turen.

For det første er der meget porto på den, og så kan man se, at den har fået en masse stempler på sig fra forskellige lande, og der er måske anført, at den har været åbnet for at se, hvad der egentlig var i den, og om der var noget, man forsøgte at smugle med i pakken.

Det blev måske endda dyrere end beregnet at modtage den, for der kom en masse told på den, som den var undervejs og gennem alle de lande, men det var trods alt billigere, end at man skulle sende den direkte med fly, selvom det så også tog en del tid, før du modtog pakken.

Emballage

Man kan dårlige afkode den emballage mere

Så vil der således både være stempler, porto, åbninger og alt muligt andet på denne emballage, så den, der sendte pakken, nok dårligt ville kunne genkende den, hvis vedkommende så den nu.

Men så er der også de tilfælde, hvor man genbruger den samme emballage, hvilket jo er smart nok at gøre.

Men her skal man sørge for, at man dækker de tidligere adresser og anden information til, så man tydeligt kan se det, som der er gældende nu.

Der kommer nok et tidspunkt, hvor der ikke er mere plads til at skrive på den emballage, og det kan ikke fungere at dække det til med papir eller andet.

Så må man acceptere, at man bliver nødt til at smide emballagen ud, men man kan jo også gemme det som et kært minde om, at emballagen kom en del rundt i verden.

Flere Nyheder