Mandestrip og poledance fra poledancer.dk

25 juli 2017
Astrid Pedersen
Mandestrip og poledance fra poledancer.dk

 

De fleste tænker på kvinder, når de hører ordet ”poledance”. Men vidste du, at der også findes mandlige poledancere? Det er ellers ret oplagt – poledance er en idrætsform, som kræver styrke, smidighed, rytme sans og mange timers øvelse, og denne form for disciplin er ikke udelukkende forbeholdt kvinder. Det samme kan siges om den sensualitet, en ægte poledancer bør inkorporere i sit show. Hvorfor skulle kun kvinder kunne udføre en pirrende og æggende poledance?

På poledancer.dk finder du en af de sjældne, mandlige poledancere. Hvis du vælger at booke en mandestripper gennem poledancer.dk, kan du vælge poledance som en del af showet. Uanset om du står for at skulle arrangere din venindes polter abend, din søsters runde fødselsdag, eller firma julefrokosten, kan du med garanti få en god og positiv respons, hvis du vælger at arrangere mandestrip med poledance. Det er nemlig ikke kun kvinder med et desperat behov for seksuel bekræftelse, som kan sætte pris på en god poledance eller et flot mandestrip show – i modsætning til hvad fordommene lyder på, vil de fleste få pulsen op og et smil på læben, når den dygtige, øvede og muskuløse mandestripper fyrer op for et blændende show i menneskelig styrke, smidighed og kropslig æstetik.

Når du booker mandestrip eller poledance via poledancer.dk, vil du kunne få indflydelse på alt fra valget af musik, om der skal indgå props i form af sex legetøj, blindfolds (så den heldige hovedperson kan få en lap dance med bind for øjnene) eller måske en body tequila af poledancerens muskuløse overkrop. Når du og poledanceren sammen har fastlagt et program, vil poledanceren udarbejde en koreografi, som tager alle ønsker i betragtning.

Din poledancer vil til enhver tid sørge for, at du og de øvrige deltagere i festen har en morsom og behagelig aften

Flere Nyheder