Sådan flytter du nemt og billigt

23 august 2017
Astrid Pedersen
Nem og billig flytning med BoxIt.dk

Skal du flytte udenlands, på tværs af landet, eller sammen med din partner – og har du evt. brug for at opbevare nogle af dine ejendele i en kortere eller længere periode?

Hver måned rykker tusindvis af danskerne teltpælene op og skifter bopæl, enten permanent eller midlertidigt. Så længe det kun drejer sig om et kollegieværelse eller lille ungkarlehybel, der skal flyttes inden for samme by, kan det meste klares med en kassevogn eller trailer og en omgang flyttepizza til de frivillige medhjælpere. Men så snart man er blevet voksen, har etableret sig og har tilegnet sig møbler i et omfang, som kan fylde et hus eller en større lejlighed, kræves der professionelt mandskab og et noget mere rummeligt køretøj til at transportere det jordiske gods – især hvis man skal flytte langt eller skal have ejendele kørt til opbevaring.

Du kan vælge at alliere dig med et professionelt flyttefirma. Dette kan dog godt gå hen og blive en ganske bekostelig affære, især hvis du skal flytte langt. Hvis du derimod vælger en lettere løsning, hvor du får et samlet tilbud om flyttekasser, transport, og evt. opbevaring, kan du spare mange penge i det lange løb. Blandt denne form for løsning finder du Boxit, som, ud over at tilbyde hjælp til flytning i smarte Flytteboxe, samtidig kan hjælpe dig med opbevaring af dine ejendele i sikrede depotrum. Slut med at bøvle med upraktiske flyttekasser af pap – Flytteboxen er solidt og rummelig, og kan holde til lidt af hvert. I tilfælde af, at du skal være ude af din gamle bolig før du kan flytte ind i den nye, kan du vælge at lade dine Flytteboxe opbevare i overvågede og top sikre opbevarings faciliteter, indtil du kan flytte ind. I samme faciliteter kan du også leje opbevarings rum på langtidsbasis, hvis du skal have opbevaret dine ejendele i længere tid – eksempelvis hvis du flytter til udlandet i en periode og fremlejer din lejlighed imens.

Læs mere på boxit.dk

Flere Nyheder