Poleshows med fræk danser

mandlig stripper sep 01, 2017 No Comments

Polterabend, fræk pigeaften eller måske en pigefrokost, der skal tage en lidt anden drejning, end den plejer? Michael Christiansen er professionel poledancer og vandt i 2014 Danmarksmesterskabet i poledance – og så er han lidt af en lækkerbisken, der gerne smider tøjet, hvis I har mod på det.

Stripper og poledancer

Poledance er en fascinerende og pirrende sportsgren, der kræver stor styrke og en let beklædning; faktisk er det nemmere, jo mindre tøj udøveren har på. Skal I have en fræk tøsekomsammen, så er et poleshow med mandestrip den ultimative oplevelse, og det er jeres blufærdighed, der sætter grænserne for danserens nøgenhed.

Priserne for et show starter på 900 kr. og varer som udgangspunkt 30-40 minutter afhængigt af jeres ønsker.

Pigerne trækker grænsen

Michael Christiansen er mandlig danser, stripper og meget frigjort omkring kroppen. Han går gerne Full Monty – altså helt nøgen – til showet, men han respekterer også, at ikke alle kvinder er ligeså frigjorte som ham selv. Derfor er det jer, der bestemmer, hvor fræk og pirrende showet skal være, ligesom det også er jer, der sætter grænsen for afklædningen.

Et poleshow kan være yderst frækt med mandestrip og fuld afklædning, men det kan også være mere dæmpet med fokus på dans og poletricks.

Poleundervisning er også en mulighed

Er hele showet med fræk dans og nøgenhed for meget for jer, men er I alligevel fascineret af sportgrenen, så er det også muligt at bestille en Poleundervisning på enten 30 eller 60 minutter. Her kommer du omkring nogle af de frække dansetrin, som du kan øve med kæresten derhjemme og samtidig får I et indblik i danserens kunnen – måske bliver I fristet til at arrangere et show til den næste komsammen.

Uanset hvilken form for show I er interesseret i, så tag kontakt til Michael. Det er muligt at sammensætte flere forskellige shows, så det tilpasses jeres behov og jeres grænser.

Camilla Skøtt