Print pakkelabel ud online

06 september 2021
Astrid Pedersen

Skal du sende en pakke til en modtager her i landet eller måske i det store udland? Så bør du finde et godt indleveringssted.

Find dit indleveringssted inden du sender din pakke

Uanset om du ønsker at benytte UPS, DHL, GLS, TNT, Bring, PostNord, DAO eller et af de andre størres fragtselskaber kan Indleveringssted.dk hjælpe dig. P

å hjemmesiden Indleveringssted.dk kan du finde dit nærmeste indleveringssted til pakker. Du kan søge på et kort eller du kan indtaste dit postnummer. Så vil du få præsenteret en lang række indleveringssteder, access points eller pakkeshops inden for overskuelig afstand af din bopæl eller din arbejdsplads.

Du kan også bestille pakkelabel til din forsendelse. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste pakkens data (det vil sige mål og vægt) samt selvfølgelig dennes destination, altså modtagerens adresse, i formularen på siden.

Så vil det smarte beregnings modul præsentere dig for de hurtigste og billigste muligheder med hver operatør. Og så skal du faktisk blot beslutte dig for hvilket produkt der passer dig bedst.

Bestil forsendelse og køb pakkelabel online

Når du har valg fragtselskab og forsendelses metode kan du få mulighed for at betale for din forsendelse med det samme. Det betyder at du ikke skal gøre dette på selve indleveringsstedet. Når du har betalt for din forsendelse får du et pakkelabel til udprintning. Dette skal klæbes fast på pakken inden du indlevere den til forsendelse.

Et pakkelabel indeholder alle oplysninger omkring din pakke, for eksempel i form af en stregkode som kan scannes af de enkelte operatører undervejs. Du får også mulighed for selv at spore din forsendelse gennem en smart tracking app. Og så er du sikret den optimale behandling af din pakke på dennes rejse fra dig til din modtager.

Du kan læse mere om indleveringssteder og pakkelabels, og bestille din forsendelse online på Indleveringssted.dk

Flere Nyheder