Rejseforsinkelse.dk hjælper dig med at få økonomisk kompensation efter forsinket fly

rejseforsinkelse okt 23, 2017 No Comments

Rejseforsinkelse.dk er et selskab, som tilbyder hurtig og effektiv juridisk bistand til flypassagerer, som har krav på økonomisk kompensation i forbindelse med, at deres fly har været forsinket eller aflyst. Forsinkelser og aflysninger kommer altid ubelejligt, hvad enten man skal på ferie eller forretningsrejse, og mange flypassagerer ved godt, at de nok har krav på at få penge tilbage, men de har måske ikke indblik i deres rettigheder som flypassager eller tid til selv at kontakte det pågældende flyselskab.

Fordelen ved at overdrage sagen til Rejseforsinkelse.dk er, at man som flypassager bliver skånet for al besværet samtidig med, at man er garanteret en effektiv sagsbehandling fra start til slut. Rejseforsinkelse.dk har Danmarks højeste udbetalingsprocent, og det salær du betaler, er kun 20 procent sammenlignet med andre selskaber, der ofte tager 25 procent for juridisk bistand.

Dygtig juridisk sparringspartner som kender dine rettigheder

Vil du gerne vide mere om, hvad de dygtige ansatte hos Rejseforsinkelse.dk kan gøre for dig? Så kan du nemt kontakte selskabet via hjemmesiden. Rejseforsinkelse.dk er eksperter i EU-ret og flypassagerers rettigheder, og de har samlet en del informationer på deres hjemmeside, så du kan læse mere om, hvad dine rettigheder som flypassager egentlig er. Hvis dit fly f.eks. har været forsinket i mere end 2 timer, så har du krav på økonomisk kompensation, og størrelsen af kompensationen afhænger af, hvor mange timer flyet blev forsinket.

Blev flyet helt aflyst, har du også krav på at få penge tilbage. I tilfælde hvor du blev nægtet boarding, fordi flyet var overbooket, har du krav på at få økonomisk kompensation, hvilket også omfatter penge til mad og drikkevarer i ventetiden. Uanset hvilken uheldig flyoplevelse du har haft, så kan du være sikker på, at Rejseforsinkelse.dk er klar til at hjælpe dig med netop din sag, så du kan få den økonomiske kompensation, du har krav på hurtigst muligt.

admin