Sådan vælger du den rigtige indvendige dør til din bolig

20 november 2021
Emilie Jacobsen

advertorial

Dørene i din bolig er meget vigtige for, hvordan flowet i din bolig kommer til at være. Det er derfor vigtigt, at du tænker dig grundigt om i forhold til, hvilke døre der vil være de rette for dig at sætte op. En dør kan være med til at gøre dit hjem langt nemmere at bruge, hvis du sørger for at få valgt den rigtige. 

Et godt sted for dig at få inspiration, når du er på jagt efter indvendige døre, er webshoppen online-doere.dk. Som navnet nok afslører, forhandler de en lang række forskellige former for døre. Du kan dermed nemt finde den helt rette for dig.

Når du skal vælge en dør til din bolig, bør du starte med at tænke over, om det skal være en enkelt dør, eller om du vil have en dobbelt eller måske lige frem en tredobbelt dør. De store døråbninger kan give god mening mellem to rum, som du bruger meget, men hvor du alligevel har lyst til at kunne lukke af imellem dem. Det kan for eksempel være stuen og køkkenet. 

image

Skal din dør være med eller uden ruder? 

Et andet vigtigt valg, som du bør overveje, når du skal købe en dør er, om den skal være med eller uden ruder. En dør med ruder gør det muligt at se mellem de to rum. Dermed kan du for eksempel se, hvad børnene laver inde i stuen, selvom døren er lukket. Det kan være en stor fordel for dig. 

Samtidig er ruderne i døren med til at give mere lys. Det kan for eksempel være rart i rum, hvor der ellers ikke er så meget lys. Det kan for eksempel være entreen. Har du en massiv hoveddør, er det ikke sikkert, at der er så meget lys ude i entreen. Derfor kan det være rart med ruder i døren. 

Flere Nyheder