Skal din virksomhed flytte – så benyt et dygtigt flyttefirma

flyttefirma erhverv okt 08, 2018 No Comments

Overlad flytningen til fagfolk

I er garanteret gode til det I laver i jeres firma. Og I vil helt sikkert også betegne jer selv som professionelle og gode repræsentanter for jeres branche. Derfor vil I helt sikkert også anbefale jer selv til at udføre det arbejde, som I er bedst til.

Hvis I eksempelvis arbejder med IT, så vil I nok ikke anbefale jer selv til at varetage flytningen af inventar for et helt firma. Og hvis I selv skulle flytte, så ville I garanteret også gå til et professionelt flyttefirma med ekspertise i at flytte for virksomheder.

Hvad kendetegner et godt flyttefirma til erhverv?

Det stiller store krav til et flyttefirma at kunne håndtere hele processen, når en virksomhed flytter fra ét domicil til et andet. Flyttefirmaet skal have det rigtige flyttemateriel, og en vognpark som kan rumme de store mængder kontormøbler, og hvad der ellers følger med, hvis et firma flytter lokation.

Derudover er det vigtigt at se på, om flyttefirmaet er medlem af DTL, og om firmaet har gode ordnede forhold, som sikrer kvalitet i arbejdet. Det er alfa og omega, at et flyttefirma benytter fastansatte og erfarne medarbejdere, som ved hvad de skal gøre i enhver tænkelig situation.

Desuden er det et kæmpe plus, hvis det flyttefirma du vælger, kan tilbyde videoovervågning og opvarmede rum. Så er dine ting nemlig både sikret mod tyveri og ustadigt vejr.

Hvordan finder du det rette flyttefirma?

Det er helt sikkert en god ide, at finde jeres flyttefirma på nettet. Klik eksempelvis på dette link –  http://www.nordflyt.dk/ – hvor du finder et yderst kompetent flyttefirma. Firmaet har ganske enkelt 20 års erfaring i branchen, hvilket må siges at være udtryk for stabilitet og kompetence.

De er garanteret klar til at flytte for jer alle ugens syv dage, så I kan kan gennemføre flytningen i ro og mag.

Troels Nielsen