Spar energi med en varmepumpe

varmepumpe helsinge maj 14, 2018 No Comments

Mange steder i landet er det umuligt at blive koblet på et fjernvarmeanlæg. Det er for eksempel tilfældet for mange i Helsinge. Det gør, at du er nødt til selv at finde på en måde at opvarme dit hjem eller dit sommerhus på. Det kan du gøre på mange forskellige måder. En af de måder, som du bør overveje, er en varmepumpe. Det er en meget miljøvenlig og billig løsning, hvilket gør, at det er en mulighed, der passer for stort set alle. 

En varmepumpe fungerer ved, at den tager varmen fra luften udenfor og bruger den til at opvarme luften eller opvarme vandet i radiatorerne inde i huset. Det er med til at gøre, at du får det dejlig varmt inden døre. 

“Men,” tænker du måske nu, “Jeg skal jo bruge varmepumpen om vinteren, hvor det er koldt uden for. Der kan jeg da ikke få det særlig varmt, når luften er kold.” 

Men det kan du faktisk sagtens. Selv i meget kold luft er der noget varme i luften. Det kan en god varmepumpe hive ud, så du kan få varmet dit hjem op. Når du køber en varmepumpe, bør du altid købe en, der er lavet til klimaet her i Danmark. Det er muligt at få varmepumper, som du kan bruge, når temperaturen er helt ned til minus 35 grader. 

Et af de steder, hvor du kan købe en så effektiv varmepumpe, er på gramenergi.dk. Deres varmepumper har en meget høj kvalitet, hvilket også gør, at de kan være med til at spare dig for mange penge. 

Når du har en traditionel varmepumpe, vil den bare stå og pumpe varm luft ind eller varme vandet op uden hensyntagen til, om der er nogen i rummet eller ej. Varmepumperne fra gramenergi.dk har sensorer, så de kan føle, om der er nogen i rummet. Er der ikke det, går de i energibesparende tilstand. 

Emilie Jacobsen