Spar på energien med en varmepumpe luft til luft

19 maj 2021
Astrid Pedersen

Ønsker du at skrotte de gamle elradiatorer til fordel for moderne luft til luft varmepumper? Så kan du med fordel læse med i det følgende og blive klogere på denne opvarmningsform.

Hvad er fordelen ved en luft til luft varmepumpe?

Der er rigtig mange fordele ved at skifte de dyre elovne ud med luft til luft varmepumper. Først og fremmest sparer du rigtig mange penge på opvarmning af boligen. Helt op til 70% kan du skære af dine samlede udgifter til varme hvilket skyldes den høje energieffektivitet og den smartere måde at varme rummet op på. Og så renser en luft til luft varmepumpe samtidig luften gennem luftfiltre.

Hvilke luft til luft varmepumper kan jeg købe hos Billig Ventilation?

Billig Ventilation er leveringsdygtig i luft til vand varmepumper i top kvalitet fra de velrenommerede producenter Panasonic, Mitsubishi, LG og Bosch. Netop disse fire varmepumpe brands er kendte for at levere luft til luft varmepumper som holder et højt ydelses niveau og som samtidig er utroligt drift sikre.

Hos Billig Ventilation finder du et bredt sortiment af luft til luft varmepumper fra disse brands, og du vil altid kunne finde en varmepumpe som i størrelse og yde evne matcher netop din husstands behov for opvarmning. Billig Ventilation hjælper selvfølgelig gerne med at finde den helt rigtige varmepumpe til dig således at du vælger den rette løsning fra begyndelsen.

Du kan hos Billig Ventilation få hjælp til indkøb af det rette udstyr og tilbehør som er nødvendigt i forbindelse med montering og installation af din nye luft til luft varmepumpe. Og du får selvfølgelig fuld garanti på din luft til luft varmepumpe købt hos Billig Ventilation såfremt den er monteret af en autoriseret fagperson, for eksempel en VVS mand med den nødvendige ekspertise.

Du kan se det store udvalg af varmepumpe luft til luft modeller på billigventilation.dk.

Flere Nyheder