Tips til opgradering af dit hjems stil

27 april 2022
Steffen Hansen

advertorial

Dit hjem er en direkte refleksion af dig og derfor er det vigtigt at give et retvisende billede af dig, når du har gæster på besøg. Måske du er en meget minimalistisk person. I så fald vil det give god mening at du også boede minimalistisk. Hvis du derimod er en kæmpe plantemor og elsker at bo i en noget, der minder om en jungle, så ville det heller ikke være unormalt.

I dette indlæg kommer vi nærmere ind på nogle gode råd til, hvordan du kan sikre dig at du giver et retvisende billede af hvem du er og din stil.

døre

3 hurtige råd

Vil du gerne gøre dit hjem mere stilfuldt, men er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Her er tre tips, der kan hjælpe dig på rette vej.

For det første skal du fokusere på at skabe et ensartet look. Det betyder ikke, at alle rum skal matche hinanden, men der skal være en sammenhængende følelse i hele dit hjem. For at opnå dette skal du starte med at vælge et farveskema og holde dig til det så meget som muligt. Vælg derefter møbler og indretning, der supplerer hinanden. Til sidst skal du tilføje personlige detaljer i hele dit hjem for at få det til at føles som dit eget.

For det andet skal du være opmærksom på detaljerne. Det er de små ting, der kan gøre en stor forskel i det overordnede udseende af dit hjem. Sørg for, at dine møbler er koordinerede, og at dine vægge er fri for billeder eller malerier som kan afvige fra din overordnede stil.

Sidst, men ikke mindst, kan det være en god idé at overveje at skifte dine døre ud. Det lyder måske voldsomt, men det er faktisk ikke spor besværligt. Specielt hvis du kan få en dør på mål, som passer perfekt ind i din eksisterende dørkarm. Nu til dags kan man få mange forskellige slags døre, som vil gøre en stor forskel på indretningen og typisk er det noget som mange folk ikke tænker over.

Flere Nyheder