Værd at vide omkring coating

coating feb 22, 2021 No Comments

Associationerne er måske mange, når det kommer til coating og hvor denne behandling kan være relevant. Heldigvis kan du blive en del klogere her, og mon ikke du hurtigt vil opdage, at en coating kan være et must at kende til. 

Hvornår er coating aktuelt? 

Hvis du er virksomhedsejer, ejer en bygning, lejlighedskompleks m.m., så er der god grund til at være ekstra opmærksom. Chancerne vil nemlig være relativt store ift., at du har installeret et ventilationssystem. Som du nok allerede ved, så er et ventilationssystem en dyr affære at få installeret, men det kan være uundværligt for indeklimaet, da det løbende kan forsyne en bygning med frisk luft. Der er derfor ikke noget værre, end når ventilationen begynder at blive slidt. 

Med tiden kan ventilationskanalerne få revner, sprækker m.m., hvilket naturligvis vil gøre systemet mindre effektivt. Men heldigvis er det her, coating kommer på banen. 

Mulighederne med coating 

En coating er i stand til at skabe en forbedret tæthedsklasse. Det skyldes, at behandlingen kan gå ind og lukke de huller, revner, som er opstået. Dette har den effekt, at dit energiforbrug vil forbedres, da der går mindre luft tabt i ventilationen. 

En coating er også i stand til at stoppe rust i at udvikle sig, da behandlingen kan lægge sig som en beskyttende overflade. Dette er ret væsentligt, da rust ellers kan være med til at nedbryde det materiale, ventilationen er opbygget af. 

Hvis du vil sikre dig, at ventilationen er ekstra brandhæmmende, så kan en coating også komme på banen. Der findes nemlig også brandhæmmende coatings, der kan anvendes. 

Som du allerede kan fornemme nu, så er fordelene mange, når det kommer til coating. Det er derfor også et must, at du tager fat i et firma, som arbejder med dette, når du vil sikre holdbarheden af din ventilation. 

Silje Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *